arrow_drop_up arrow_drop_down

Werving & selectie met EXITE

Identificeren, selecteren en het aantrekken van de meest geschikte kandidaten, oftewel het proces van werving en selectie. Dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn.


Het werven van voldoende young professionals is een doorslaggevende factor voor vooruitstrevende organisaties. Het is belangrijkste is om het juiste talent te selecteren, met een transparante procedure. EXITE neemt u mee in het werving en selectieproces en zorgt voor een optimale en efficiënte samenwerking die aansluit op de processen van uw organisatie.


Benieuwd naar het werving & selectie tarief voor uw vacature? Stuur deze direct op en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 


How we work

➔ Inventarisatie vacature

➔ Voorstel voor samenwerking

➔ Werving en selectie van kandidaten

➔ Voorstellen bij de opdrachtgever

➔ Contractaanbod

➔ Aan de slag!

Samenwerken? Dit zijn onze beloftes

Young Professionals

Wij hebben de focus op het werven van young professional. Mensen die starten in hun loopbaan en op deze manier het verschil kunnen maken. Fris talent, voor uw organisatie!


Garantie

Wij geven een garantie tot de proeftijd! Dit zorgt ervoor dat u voldoende tijd heeft om uw nieuwe medewerker te beoordelen. Niet tevreden? Dan werven we kosteloos een nieuwe kandidaat voor u. 


Kwaliteit

Wij streven de beste kwaliteit te leveren. Met onze doordachte werving en selectie methoden zorgen we ervoor dat we opvallende zaken in de voorselectie filteren. Dit zorgt voor het voorkomen van een mismatch!

We praten graag met u verder....