arrow_drop_up arrow_drop_down

Uitzenden met EXITE

 Alles draait om de juiste persoon! Op deze manier kun je makkelijk inspelen op de kansen, groei en succes van jouw onderneming. Flexibiliteit staat bij ons garant. Wij helpen je met onze diensten, advies en met de juiste mensen dichter naar jouw doel toe! EXITE helpt je verder.  


EXITE, zet flexibele uitzendkrachten in. Handig als jij op een specifiek moment in het jaar wel een extra paar handen kan gebruiken, terwijl je op andere momenten juist rond komt met je eigen werknemers. 


Via onze website plaats je kosteloos een vacature die je graag vervuld ziet. Ons team gaat vervolgens opzoek naar een geschikte kandidaat en plant een sollicitatie. Perfecte match? Dan zorgt ons team ervoor dat de desbetreffende flexkracht snel aan de slag kan bij jou!

Samenwerken? Dit krijg je er bij:

Flexpool

Naast een vaste medewerker, kun je makkelijk je open diensten zetten in onze app. Je krijgt hiervoor een inlog en kunt zo gaten in je rooster opvullen tijdens ziekte of uitval. Dit biedt een flexibele schil rondom jullie bedrijf!


Training & Coaching

Onze flexkrachten worden getraind en gecoacht voordat ze starten.

Onze recruiters inventariseren wat de behoefte is. Je kunt ook gebruik maken van onze trainingsfaciliteiten als jullie met een groep mensen starten geworven door Flex Recruitment van EXITE.

Candidate Journey

Voor iedere medewerkers stippelen we een Candidate Journey uit. Dit is een persoonlijk plan om nog meer ervaring op te doen of waardevoller te worden voor de werkgevers waar ze aan de slag gaan!Vrijblijvend een offerte ontvangen?