arrow_drop_up arrow_drop_down

Brand Activation / Promotie

Bent u op zoek naar enthousiaste promotors, merchandisers, flyeraars of host(essen)? Dan ben je bij Exite aan het goede adres!

Wij helpen verschillende opdrachtgevers binnen de merkactivatie branche aan geschikt personeel. We hebben een app ontwikkeld waarmee je flexibel personeel kunt uitvragen. 


Je kunt ook bij ons terecht als je een groot aantal medewerkers wilt uitvragen. Wij hebben ervaring met het inplannen / opstarten van projecten met meer dan 100 medewerkers.


Ben je benieuwd naar het tarief of wil je meer weten? Bel ons op 085 047 03 29 of dien een aanvraag in en je ontvangt een vrijblijvende offerte.

Samenwerken? Dit krijg je er bij:

Flexpool

Naast een vaste medewerker, kun je makkelijk je open diensten zetten in onze app. Je krijgt hiervoor een inlog en kunt zo gaten in je rooster opvullen tijdens ziekte of uitval. Dit biedt een flexibele schil rondom jullie bedrijf!

Training & Coaching

Onze flexkrachten worden getraind en gecoacht voordat ze starten. Onze recruiters inventariseren wat de behoefte is. Je kunt ook gebruik maken van onze trainingsfaciliteiten als jullie met een groep mensen starten geworven door Flex Recruitment van EXITE.

Candidate Journey

Voor iedere medewerkers stippelen we een Candidate Journey uit. Dit is een persoonlijk plan om nog meer ervaring op te doen of waardevoller te worden voor de werkgevers waar ze aan de slag gaan!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?