arrow_drop_up arrow_drop_down
Snel werken in Rotterdam? Lees deze tips van ons uitzendbureau!
29 juni 2020 

Snel werken in Rotterdam? Lees deze tips van ons uitzendbureau!

Het kan natuurlijk voorkomen dat je snel aan het werk wilt in Rotterdam. Je bent bijvoorbeeld werkloos geworden vanwege Corona, weinig werk of een andere omstandigheid. Om zo snel mogelijk weer de draad op te pakken zal een snelle procedure wonderen doen. In dit artikel geven we je wat tips over hoe je dit kunt aanpakken en daarnaast over ons uitzendbureau rotterdam: EXITE.

Snel werken in Rotterdam

Heb je zin om snel aan het werk te gaan in Rotterdam? Wij kunnen je hierbij helpen. Via EXITE kun je snel een nieuwe baan vinden in Rotterdam. Wij zijn een uitzendbureau gespecialiseerd op young professionals, studenten en starters. Maar wat is nu de beste manier om snel werk te vinden?

Allereerst zul je de nodige voorbereidingen moeten treffen om interessant te zijn voor de arbeidsmarkt. Zo kun je sneller solliciteren en wij raden je dus aan deze gegevens altijd up to date te houden.

Een bijgewerkt CV

Je zult een bijgewerkt CV moeten hebben met daarop je meest recente werkervaring. De afkorting CV staat voor curriculum vitae. Het is de benaming voor het overzicht waarop je werkervaring staat gepresenteerd. Wij raden je aan dit altijd up to date te houden. Als je na een nieuwe baan, cursus of opleiding dit direct toevoegt is dit altijd up to date.

Solliciteer naar je ervaring

Hoewel het natuurlijk altijd leuk is om nieuwe dingen te proberen en te leren, kun je beter solliciteren op een baan waarin je al wat ervaring hebt. Op deze manier zorg je ervoor dat je veel sneller wordt aangenomen.

Je nieuwe werkgever hoeft je namelijk niet meer in te werken en je kunt direct starten. Dit maakt je dan ook weer een interessante kandidaat voor de positie (=functie).

Schrijf een unieke motivatiebrief

Copy, paste? Not done! Schrijf voor iedere sollicitatie een unieke motivatiebrief. Recruiters en werkgevers zien het direct als je een brief hebt welke is gekopieerd. Als je tijd en energie stopt in je sollicitatie zul je ook meer kans maken op de nieuwe functie. Let hierbij uiteraard ook op spelfouten!

Solliciteer met een video!

Hoewel het spannend kan zijn…. als je het durft. Ga voor een sollicitatie met video. Tegenwoordig kun je op iedere smartphone goede video's maken. Stuur deze bij je sollicitatie en je maakt direct een verpletterende indruk. Dan ben je pas écht snel aan het werk in Rotterdam!

Inschrijven bij een uitzendbureau

Een uitzendbureau als EXITE kan je ook goed helpen bij het vinden van een baan. We matchen ambitieuze mensen aan allerlei vacatures in de regio. Wil je dus lekker snel aan het werk? Schrijf je dan direct in! Klik hier om naar onze inschrijfpagina te gaan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen