arrow_drop_up arrow_drop_down
Ga aan de slag als stagiair bij EXITE in Rotterdam!
18 juni 2020 

Ga aan de slag als stagiair bij EXITE in Rotterdam!

Stage bij EXITE Base BV

Ben je op zoek naar een te gekke stage? Deze blog is dan speciaal voor jou. Het aangaan van een stageovereenkomst is altijd een leuke kans om jezelf verder te ontwikkelen. EXITE geeft ook aan dat je binnen het bedrijf kan groeien als het goed gaat. De core business van het bedrijf is de werving en selectie van kandidaten waar jij mee gaat helpen als stagiair. Hier ga jij naar de eisen kijken die zijn aangegeven op de vacature. Je krijgt te maken met veel verschillende soorten mensen die solliciteren van allerlei soorten vacatures. Het kunnen schakelen met meerdere personen die solliciteren en communicatief sterk zijn hoort bij eigenschappen die bij jou als persoon op het lijf geschreven staan.

Sales of werving

Werving is een belangrijk onderdeel van het uitzendbureau, maar om te kunnen werven heb je opdrachtgevers nodig die gebruik willen maken van onze diensten. Het contact hebben en onderhouden met de opdrachtgevers is dan ook een zeer belangrijk aspect voor de omzet van een uitzendbureau.

Vindt jij het interessanter om meer B2B bezig te zijn? Dan is dat natuurlijk ook een optie. Dit komt vooral wat later aan bod in de stage wanneer jij alle werkzaamheden je eigen hebt gemaakt. Dan begrijp je de bedrijfscultuur en de uitstraling van EXITE die zij aan de buitenwereld wilt tonen. Denk jij dat je veel input kan leveren op gebied van commercieel beleid dan staat EXITE daar altijd voor open. Heb jij leuke initiatieven waardoor er meer uitzendkrachten geplaatst kunnen worden, kan dit altijd beloond worden in bonussen!

Bedrijfscultuur

EXITE is een jong groeiende onderneming die gevestigd is in meerdere branches. Wij proberen altijd goed een balans te vinden tussen gezelligheid en hard werken. Door in aanraking te komen met de bedrijfscultuur leer jij hoe je het beste mensen kan benaderen voor het beste resultaat. Ben je communicatief sterk, een geboren planner en heb je een commerciële insteek dan is EXITE de plek om jou stage af te ronden.

Dus…. waar wacht je nog op? Bel direct naar 085 047 03 29 of stuur een e-mail naar recruitment@weareexite.com.

Over de schrijver
Joris Overkamp is recruiter bij EXITE en werft kandidaten voor verschillende functies.
Reactie plaatsen